KYLLINGFILET, MARINERT I AGAVESIRUP & GLUTENFRI SOYASAUS !

Kyllingfilet blir så mørt og godt når det marineres. Denne gang prøvde jeg agavesirup , glutenfri soyasaus , og grillkrydder.

Ingredienser:

1 kyllingfilet per person.

Til 3 personer lagde jeg marinade av:

3ss soyasaus

3 ss agavesirup

Litt grillkrydder.

Bland alt i 1 tett pose , og la ligge i kjøleskapet minimum 30 minutter.

Stek kyllingfilet i stekepanne.

La det bli stekeskorpe på begge sider.

Tøm resten av marineringen over kyllingen, stek videre på middels sterk varme, under lokk.

Jeg tilsatt litt vårløk siste 5 minutter av stekingen. Matinaden brukes som saus.

Tilbehør: salat, brød eller ris.

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg