ELISE KOKKELERER SJOKOLADE-KJEKS!

Prinsessa mi trår til igjen.

Denne gang, sjokolade-kjeks fri for sukker, melk og gluten.

Ingredienser:

Sett ovnen på 175 grader.

125 g melkefritt smør

1 dl sukrin

1 romtemperert egg

2.5 ss siktet kakao

5 ss Fin Mix Semper

1.5 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker av sukrin.

Rør smør og sukrin hvitt. Tilsett egget og rør forsiktig inn. Ikke pisk, da skiller det seg.

Sikt alt det tørre i en bolle. Vend det inn i smørdeigen.

Legg 2 ss deig per kjeks på et bakepapirkledd stekebrett. Pass på god plass mellom kjeksene.

De flyter utover når de stekes

Stekes midt i ovnen i ca 15-20 minutter.

Avkjøl på rist. De er myke når de er varme og knekker lett, så vær forsiktig når du tar dem av platen.

Her ble det pisket litt soyakrem ,og revet melkefri sjokolade over, som ekstra «stæsj»

Ha en strålende helg🍪✨

VELBEKOMME 🙏

4 kommentarer

Siste innlegg