KJØTTBOLLER I PEANUTTSAUS!

Tips til lørdagsmiddag!

Syns det blir digg når jeg bruker peanøtter i mat. Tester ut kjøttboller med peanøttsaus denne gang.

Ingredienser til 3 personer.

1 pk karbonadedeig

1 bunt koriander

4 ss strøbrød

1 ss glutenfri soyasaus

1 egg

Litt chilli og malt ingefær. Du kan sikkert bruke fersk ingefær også, men jeg brukte det jeg hadde i skapet.

Sett ovn på 180 grader.

1. Kutt opp koriander .

2. Ha karbonadedeigen, koriander, egg, soyasaus og krydder i en bolle. Elt sammen.

Lag små kjøttboller som du legger på bakepapirkledd brett.

Stek kjøttbollene i ca. 30 minutter .

Ingredienser: peanuttsaus.

4 ss peanøttsmør

4 ss kokosmelk

1 ss sukrin

1 paprika

2 ss glutenfri soyasaus

1 ss finhakket koriander.

1.Stek paprika i melkefritt smør.

2. Tilsett kokosmelk og varm den opp.

3. Tilsett sukrin og peanøttsmør . Rør godt inn.

Ikke ha det for lenge på plata, for da kan sausen sprekke. Smak til krydder du ønsker og litt salt.

Legg kjøttbollene i sausen. Server med ris eller brød. Grovhakk koriander til pynt og strø over litt salte peanøtter.

VELBEKOMME🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg