I ÅR SOM I FJOR…..INGE’S KOKOSMAKRONER! FRI FOR SUKKER , MELK & GLUTEN🥧

I år som i fjor, står Inge for kokosmakroner.

Ingredienser:

4 eggehviter

150 g sukrinmelis

250 g kokos

1 ts vaniljesukker lagd på sukrin.

Skill eggehvitene fra plommen.

Pisk eggehvitene stive.

Vend kokosmasse , sukrinmelis og vaniljesukkeret inn i eggehvitene.

Bruk spiseskje og legg massen på stekebrett .

Fra denne porsjonen ble det 20 stk.

Stek kakene midt i ovnen på 180 grader i ca 12 minutter.

Da var vel Inge ferdig til jul, tenker jeg😉

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg