OLDEMOR’S SERINAKAKER!

Veeel…… oldemor lagde vel med meierismør og hvetemel. Så for at vi kan spise , måtte jeg mekke en gluten og melkefri deig.

Ingredienser :

150 g melkefritt smør

180 g Semper Fin Mix

2 ts bakepulver

1/2 ts vaniljesukker

50 g sukrin

1 ts salt

1 egg

Smuldre smøret med mel, bakepulver og vaniljesukker. Tilsett så sukrin og vispet egg. Jobb deigen sammen.

Trill deigen ut til en lang pølse. Ta gjerne litt Fin Mix på bakeplaten du triller ut på. Dette for at deigen ikke skal henge fast. Skjær i små biter og trill til kuler.

Legg på bakepapirkledd stekeplate, klem forsiktig ned med en gaffel.

Pynt:

Mandler

Eggehvite

Perlesukker

Om du vil ha helt sukkerfritt,kan fint droppe perlesukker , og tilsette litt mer sukrin i deigen.

1.Hakk mandlene

2.pensle med eggehvite

3. Strø over mandler og perlesukker

Stek de midt i ovnen , ved 200 grader i ca 10-12 minutter.

Da ble det en «smak» av oldemor.

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg