«RESTER FRA I FJOR»

Jeg var klar for å tømme skapene for diverse etter jula.

Det var en pose Gløgg -Mix og litt soyafløte , igjen . Så hva kunne den brukes til, montro? En formkake av noe slag kanskje. Har en del oppskrifter for å si det sånn, men til hvilken oppskrift kunne den brukes? Da ble det prøv og feil….. og prøv igjen. Den falt så i smak at jeg måtte bake den to dager på rad.

INGREDIENSER:

2 egg

1.5 dl kokossukker

150 g melkefritt smør

1.5 dl potetmel

1.5 dl maizenna

1.5 dl soyafløte , visp

1/2 pose Gløgg-Mix

Sett ovnen på 175 grader.

1. Smelt smøret

2. Pisk egg og kokossukker til eggedosis

3.Rør inn smeltet avkjølt smør. Jeg siktet inn maizenna og potetmel .

4. Pisk soyafløten til krem og rør inn i røra

5. Vend inn Gløgg-mix’n

Jeg kledde en spring form (22 cm) med bakepapir i bunnen .

Hell i røra.

Strø litt kokossukker på toppen.

La stå midt i ovnen på rist, ca 35-40 minutter.

Prøv deg frem.

Avkjøl og spis i vei👍

Som alt annet uten gluten, bør det spises med en gang.

Med litt blåbær og sukrinmelis , ble kos denne kvelden også.

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg