KÅL I FORM! FRI FOR MELK & GLUTEN!

Noe av det første jeg lærte på skolekjøkkenet var denne retten. Den har jeg siden videreført til min familie. Like godt hver gang, sier de.

Ingredienser:

KÅLSTUING

1 lite kålhode

Soyamelk

Jyttemel

Sitronpepper

Salt

Revet muskat

1. Smørdamp det oppkuttede kålhode i 2 ss

Melkefritt smør

2. Tilsett 2 ss jyttemel

3. Spe med soyamelk. ( dette blir en stuet kål)

4. Smak til med salt, sitronpepper og revet muskat

Ingredienser til kjøttsaus

1. Karbonadedeig

2. 1/2 løk

3. 1 liten boks tomatpuré

4. Melkefri revet ost

1. Stek karbonadedeigen,

2. Tilsett kuttet løk i biter.

3. Bland inn boksen med tomatpuré og litt vann.

Ha i ildfast form.

Legg den stuede kålen over kjøttsausen.

Strø over revet ost.

Settes i ovnen på 200 grader.

La stå til osten er smeltet

Server med salat og evt kokte poteter.

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg