JORDBÆR-PAI! FRI FOR MELK & GLUTEN!

Emma kom hjem fra Uganda, etter 4.5 uke med studier. Det måtte feires så klart. Hva hadde jeg i skapet som kunne mixes?

INGREDIENSER:

1 pose fra den ferdige Paibunn ( gluten og melkefri)

Melis

Melkefritt smør

1egg

For at Paibunn skal bli søt tilsettes melis. Alt står bak på pakka.

Klem deigen ut i paiform. Prikk med gaffel og forstek på 200 grader i 10.min. Avkjøl

Fyll:

2 egg

1 boks soyafløte

1/2 vaniljestang ( bruk frøene)

2 ts maizenna

Litt vaniljesukker

Hjemmelaget jorbærsyltetøy

Pisk eggene lett, tilsett fløte og frøene fra vaniljestangen. Til slutt , ha i maizenna .

Smør på syltetøy ,når paien er avkjølt.

Tøm over syltetøyet.

Stek på 200 grader i ca 25 minutter.

Slå av ovnen og la den stå 8-10 minutter til.

Avkjøl.

Pynt med litt jordbær og strø over litt melis.

Et tips: Melkefri vaniljeis eller vaniljesaus hadde gjort seg som tilbehør.

Kaka gikk med den.

GOD HELG💫

VELBEKOMME 🙏🍓

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg