CABARET-FRI FOR MELK OG GLUTEN!

God gammeldags Cabaret . Noe jeg har tatt med meg , fra min barndom. Det var liksom noe ekstra det, ….litt festmat på en måte. I dag bruker vi det med jevne mellomrom

INGREDIENSER:

1 pose aspic

4 egg

1 boks reker

1/2 pølse fiskepudding , uten melk, kjøpt på Meny.

ca 1/2 pose Amerikansk blanding, grønnsaker med erter, mais og gulrøtter.

1. Kok eggene.( del de i eggedeler, når de er ferdig)

2. Kok opp grønnsakene og sil av vannet

3. Kok opp 5 dl vann, rør inn buljongpulveret , Aspic, avkjøl

4. Skjær fiskepuddingen i biter.

5. Legg så lagvis

– egg

– grønnsaker

– reker

– fiskepudding

Fortsett til det er fylt opp i formen.

6. Hell over den avkjølte Aspicen

Sett den i kjøleskap, så gelén stivner.

«Fersk» loff , kjøpt på Spar.

Remulade eller majones om du ønsker .

Lag det gjerne dagen før, så du får en fridag i matlaging. Etter en lang uke kan du sette deg rett tilbords.

Hva med litt hvit i glasset?

Ha en strålende helg💫

Håper det smaker

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer
    1. Så rart du postet dette i dag ,jeg laget en stor posjon cabaret til morgen i dag ,byttet ut reker med kylling og stekte fersk loff og grove brød .
      Ha en flott helg

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg