GLUTEN & MELKEFRI SNITZEL, AV KYLLING!

Snitzel er det mange år siden vi har spist. Kun fordi de inneholder gluten, og noen inneholder melk. Da ble det prosjekt på meg : SNITZEL fri for melk og gluten.

INGREDIENSER:

3 kyllingfilet

Hver filet skjærte jeg på langs.

Legg 1 og 1 filet i en pose, bank de flate. Dette for at du ikke skal sprute rundt på kjøkkenet når du banker kyllingen.

Ingredienser til strøkavringen rundt.

2 dl glutenfri havregryn

1/2 dl bokhvete / teff

3 ss sesamfrø

Rikelig med salt og litt pepper.

1 pisket egg

Knus havregrynene til mel, bland inn bokhvete/teff og sesamfrø. Ha det i en avlang form.

Dypp fileten først i det piskede egget. Så ned i formen med melblandingen.

Det ble 6 fileter .

Stek de så i pannen , på middels varme , godt med melkefritt smør. Stek ca 2 -3 minutter på hver side.

Server med det du ønsker.

Her ble det stappe og salat.

Mangoraya kjøpt i Sverige, smakte godt til.

Håper det smaker.

VELBEKOMME 🙏

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg