BROKKOLI & PURRÈ- SUPPE!

Supper er alltid godt og enkelt å lage. Denne gang brokkoli og purre. Med « hjemmelagde» krutonger , ble det rask middag denne gang også. Selvfølgelig gluten og melkefri

INGREDIENSER:

1 brokkoli

1 purre( kun det grønne)

2 ss glutenfri grønnsaksbuljong

1 ts chilipulver

Saften av 1/2 sitron

1 dl soya kremfløte

Salt/ pepper

1.Kutt opp brokkoli og purre i biter .

2. Kok opp 10 dl vann med grønnsaksbuljongen

3. Legg grønnsaken i det kokte vannet, og kok til de er møre.

4. Ta kjelen av plata og mos med stavmixer.

5. Sett kjelen på plata igjen og tilsett sitronsaft, chilipulver, og soyafløte.

6. Smak til med litt salt og pepper.

Strø over hjemmelagde krutonger, paprika og purre i strimler.

Enkelt å lage egne krutonger , gluten og melkefri.

Jeg brukte det grove ferske brødet, kjøpt på Spar.

Skjær i småbiter ,og legg de på bakepapir kledd plate.

Hell over litt olivenolje.

Strø over maldonsalt .

Settes i ovnen på 200 grader i 5-7 minutter.

Sprø og chruncy, fiks ferdig.

Håper det smaker.

VELBEKOMME 🙏

4 kommentarer

Siste innlegg