Et stort savn for meg er ei sjokolade-plate med helnøtt. Lenge siden sist jeg spiste det.
Redningen ble Berit Norstrand og Klaus Sonstad sitt program på TV 2, BRA GODT. Inspirerende å se de to. Så her kommer en av oppskriftene på « desserten» til Berit. DIGG!
INGREDIENSER:
1 plate sjokolade med kokossukker
Litt hakkede mandler
Klype maldonsalt.
Legg sjokoladeplata på stekebrett med bakepapir .
Sett ovnen på 50 grader.
La den stå til sjokoladen smelter en tanke.
Strø over hakkede mandler og litt maldonsalt.
Settes til avkjøling, så den stivner.
Del opp med pizzaskjærer.
Putt sjokoladen på glass og sett klar i kjøleskapet.
Smakte veldig godt for en som ikke har smakt sjokolade på en stund.
VELBEKOMME 🙏
4 kommentarer
det så veldig godt ut!
Helena Westergren: Berit kan dette hun:-D Smakte digg!
Jeg digger det programmet og har selv plukket opp en del tips! Denne har jeg sett og det ser bare så himla godt ut 😀
Victoria Larsen: Genialt program !! Digger de to:-D Måtte prøve denne sjokoladen da ser du!