RUSK OG RASK, PAI!

Slutt på ferie og fritid. Tilbake til kjøkkenbenken. Da jeg fortsatt har eplebåter i fryseren, måtte jeg finne no å lage av disse. Med rester av diverse slag , ble det rusk og rask- pai:-)

INGREDIENSER:

FYLL:

Eplebåter 2-3 epler

25 g kokossukker

1/2 dl lønnesirup

1 ts vaniljesukker( hjemmelaget på sukrin)

1 ss maizenna

1/2 malt kanel

Topping:

50 g kokossukker

50 g glutenfrie havregryn

1/2 pose mandelflak

1/2 ts malt kanel

30 g melkefritt smør( smeltet)

Litt maldonsalt

1. Sett ovnen på 180 grader

2. Ha eple i en bolle og tilsett resten av ingrediensene til fyll.

Bland godt. Ha det over i en liten paiform

1. Bland det tørre.( Topping)

2. Hell over smeltet smør og bland godt.

Ta toppingen over eplefyllet. Kan også godt strø over hakkede hasselnøtter før steking

Stek i 30-35 minutter til det blir gyllend brun.

Servers lun.

Med litt bær og litt vaniljesaus, ble det en ny smak igjen.

Sikkert godt med melkefri vaniljeis også.

Håper det smaker

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg