LUN KYLLINGSALAT!

Nok en oppskrift fra en god venninne . Heldig å bli invitert på lunsj til Elaine igjen. Fikk servert denne nydelige salaten, som jeg videreførte til de i heimen. KNALLGOD , var tilbakemeldinga fra de her hjemme

INGREDIENSER:

Til 4 personer brukte jeg:

4 kyllingfilet , som jeg lot ligge i marinade av knutste hvitløksbåter og olivenolje natta over.

Stek så kyllingen og del de i biter.

Del opp:

1 rød paprika

1 gul paprika

1 rødløk

1 brett cherry tomater

2 poser Ruccola

Smak til med:

Oregano

Salt og pepper.

2 pk bacon, kuttet i biter.

Bacon ble lagt på bakepapirkledd plate.

Stekt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.

Grønnsakene kuttes og legges på bakepapirkledd plate. Hell så over litt olivenolje. Tilsett gjerne friske urter.

Jeg strødde over litt oregano, dyrket i min hage.

Varmes i ovnen på 150 grader i ca 45 minutter.

Avkjøl noe før de legges på salaten.

Olje kjøpt på Olivenlunden på Strømmen Storsenter

Legg Ruccola eller den salaten du ønsker på et stort fat.

Bland i kyllingbitene, og de avkjølte grønnsakene.

Strø over de ferdigstekt baconbitene.

Elise digger granateple, så det ble også strødd over.

Ta gjerne på litt salt og pepper .

De som tåler, kan få servert bøffel-mozzarella delt i biter.

Her ble det nok en gang tommel opp for Elaine sin gode matrett. Festmat ble det .

Takk nok en gang for inspirasjon , Elaine

Håper det smaker😋

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg