TOMATPESTO FRI FOR MELK!

I de fleste tilfeller er pesto tilsatt parmesan. Det går jo ikke her. Så da måtte jeg lage en selv da.

INGREDIENSER:

1 boks soltørket tomat

Pinjekjerner

Oliven olje ,ex Virgin

1-2 fedd hvitløk

Legg de soltørkede tomatene i vann. Lot de ligge 45 minutter.

Rist pinjekjernene litt , i tørr panne.

Knus hvitløken i mixer.

Legg så de soltørkede tomatene i mixeren, sammen med de ristede pinjekjernene , og en « dæsj» olivenolje. Spe til den konsistens du ønsker , med laken( vannet) fra tomatene.

Sett så i kjøleskapet .

Her ble det pesto til grillmat, og på brucetta.

Håper det smaker.

GOD HELG

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg