HJEMMELAGET KOKOS-IS, MED ANNANAS OG PASJONSFRUKT !

Altfor varmt å stå på kjøkkenet å mikse og trikse mat, nå om dagen.

Is er da genialt å lage. Veldig enkelt!

Denne er fri for sukker, melk og gluten.

Ingredienser:

1 boks kokosmelk

250 g fersk ananas

3 pasjonsfrukt

Frys ned ananasen over natta.

Bland frossen ananas og kokosmelk i blender, til røra blir helt glatt.

Is-former fra da jentene var små.

Del pasjonsfrukten , skrap ut kjøttet.

Fordel kjøttet i bunn av isformene.

Hell over kokos/ananas massen.

Her ble det 10 is, og det er godt i sommer-Norge☀🍦

SOMMER I NORGE☀🍦

Nyt sommeren☀😎☀

VELBEKOMME🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg