OLIVENBRØD!

Litt rester igjen av gjær, oliven og bokhvete/treff- ble da et enkelt olivenbrød . Bakt i silikonforma mi.

Ingredienser:

3 dl lunket vann

1/2 pose gjær

4 ss oliven olje

1 ss fibersirup

1/2 glass sort oliven

1 egg

Salt

Rør ut gjær i vann

Pisk inn egget

Tilsett sirup, olje, salt

Ha i oliven

Rør inn bokhvete/teff til røra blir tynn deig/ røre.

Sett til

Stek på 200 grader i ca 50 minutter.

Ta brødet ut av forma, stek 10 minutter til.

Server gjerne til scampi og salat.

Så gøtt atte👍

VELBEKOMME🙏🍞

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg