EASY PEASY RABARBRAPAI, FRI FOR SUKKER, EGG, MELK & GLUTEN!

Her vokser det jo også rabarbra i hagen, og den er grei å få brukt opp. Da ble det enkel smuldrepai.

Ingredienser:

500 g rabarbra

1 dl kokossukker

1 ss potetmel

Bland sammen kokossukker og potetmel .

Rør blandingen inn i rabarbra-bitene.

Ha de i en paiform eller i porsjonsformer .

Smuldredeig:

2.5 dl Semper fin Mix

2 ss kokossukker

1/2 bakepulver

125 g melkefritt smør

Smuldre deigen med fingrene og over rabarbraen.

Klem over noen striper fibersirup , strø over kanel.

Stek på 225 grader i ca 30 minutter.

Server med melkefri vaniljesaus.

VELBEKOMME🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg