ELISE, PÅ’N IGJEN!

Kokken min Elise sørget for et godt måltid.

Scampi med risnudler , fri for melk og gluten.

Ingredienser :

4 personer:

2 brett scampi

1 boks minimais

1/2 brokkoli

2 poser sweet and sour saus

1 pose risnudler

Elise stekte grønnsakene på svak varme i melkefritt smør.

Dette for at de skulle bli møre.

Kok opp vann .

La rusmidlene trekke i noen minutter.

Forvarmet scampiene i stekeovnen 2-3 minutter.

Bland alt i kjele sammen med sausen.

Server!

Håper det smaker!

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg