HOT VEGETAR-GRYTE!

Noen dager må man kjøre uten kjøtt, og denne gang ble det en HOT gryte.

Ingredienser :

Krydder jeg brukte.

2 fedd hvitløk

1 ts malt ingefær

1/2 ts karri

1/2 ts kanel

1 ts paprikakrydder

1/2 ts kardemomme

1 ts gurkemeie

1/2 ts kajennepepper

Bland alt.

4 personer:

1 løk

2 gulrøtter

4 poteter

1 pk hakkede tomater

1 boks kikerter

1.5 dl soya matfløte

1dl vann

Salt

1. Skrell og kutt opp potetene i biter.

2. Press hvitløksbåtene i hvitløkspresse . Bland alt krydderet.

3. Finhakk løken.Riv gulrøttene på råkostjern. Stek løk og de revne gulrøttene på middels varme.

4. Tilsett krydderblandingen. La surre til løken blir blank.

5. Ha i de hakkede tomatene og 1 dl vann. La det koke opp.

6. Tilsett potetebitene og la det småkoke under lokk til potetene er møre.

Rør tilslutt inn kikertene, squashen og soyafløten. Kok opp.

Noen skiver med squash ( forøvrig tidenes største) ble hakket i biter og lagt i pannen noen minutter før servering .

Den er forøvrig fra en snill nabo, som dyrket den i hagen sin.

Glutenfri grissini.

Serveres med litt basilikum, glutenfritt flatbrød eller grissini som jeg serverte ved siden av.

Håper det smaker.

Ha en HOT dag🙏

VELBEKOMME 😊

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg