Nok en rett som måtte prøves ut. Kylling med satay var nytt her i huset.
Ingredienser:
Til 4 personer:
4 kyllingfileter
1 rødløk
1/2 purre
1 paprika
1 eske sukkererter
2 fedd hvitløk.
Kutt opp grønnsakene i strimler. Surr de en kjele med melkefritt smør eller olje.
Kutt kyllingfiletene også i strimler og stek i panne.
Satay-saus:
2,5 dl kokosmelk
3-4 ss peanøttsmør
1/2 chili
Dråper med limesaft.
Cashewnøtter
Kok opp kokosmelk, smak til med peanøttsmør og limesaft. Tilsett også litt salt om du ønsker .
Knus cashewnøtter.
Kok ris til. Strø over nøtter og limesaft før servering.
VELBEKOMME 🙏
4 kommentarer
kylling Satay er så godt! Yum!
Ser kjempe godt ut! 🙂
foodislovefoodislife: Det var jammen godt:-) Aldri prøvd det før.
Victoria Larsen: Ble godt ja:-)