Bruker den nye brødforma mi, så og si daglig. Den er så genial 👍
Ingredienser:
Måtte prøve meg på " ferdigmel" Finax sin grønne Grov mjølmix , den er fri for melk også.
3 dl lunkent vann
1 egg
1/2 pk fersk gjær
3 ss olje
1 ss agavesirup
250 g Finax mel
Salt
Rør ut gjær i lunkent vann. Tilsett egget, olje, salt, sirup . Rør inn melet tilslutt.
Sett til heving i ca 1/2 time.
Sett ovnen på 220 grader. Stek brødet i ca 50, før du tar det ut av ovnen og ettersteker i ca 10 minutter.
Avkjøl før du skjærer i brødet.
Borte ble det👏
Serverte det sammen med kalkunsuppa🍜
Så gøtt atte😋😋
VELBEKOMME 🙏
6 kommentarer
Så utrolig flink du er med oppskrifter 🙂
lisarorvik: Tusen Takk, prøver å gjøre så godt jeg kan , og så enkelt som mulig:-)
Ser utrolig godt ut. Du er veldig flink til å mikse og trikse med oppskrifter 🙂
Hjemmelaget brød er godt 🙂
Victoria Larsen: Tusen takk 🙂 Vi må bruke opp det vi har 😀
Iselin Renée: Det er det beste:-P .Borte blir det:-)