EASY PEASY RABARBRAPAI, FRI FOR SUKKER, EGG, MELK & GLUTEN!

Her vokser det jo også rabarbra i hagen, og den er grei å få brukt opp. Da ble det enkel smuldrepai.

Ingredienser:

500 g rabarbra

1 dl kokossukker

1 ss potetmel

Bland sammen kokossukker og potetmel .

Rør blandingen inn i rabarbra-bitene.

Ha de i en paiform eller i porsjonsformer .

Smuldredeig:

2.5 dl Semper fin Mix

2 ss kokossukker

1/2 bakepulver

125 g melkefritt smør

Smuldre deigen med fingrene og over rabarbraen.

Klem over noen striper fibersirup , strø over kanel.

Stek på 225 grader i ca 30 minutter.

Server med melkefri vaniljesaus.

VELBEKOMME🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg