OLIVENBRØD!

Litt rester igjen av gjær, oliven og bokhvete/treff- ble da et enkelt olivenbrød . Bakt i silikonforma mi.

Ingredienser:

3 dl lunket vann

1/2 pose gjær

4 ss oliven olje

1 ss fibersirup

1/2 glass sort oliven

1 egg

Salt

Rør ut gjær i vann

Pisk inn egget

Tilsett sirup, olje, salt

Ha i oliven

Rør inn bokhvete/teff til røra blir tynn deig/ røre.

Sett til

Stek på 200 grader i ca 50 minutter.

Ta brødet ut av forma, stek 10 minutter til.

Server gjerne til scampi og salat.

Så gøtt atte👍

VELBEKOMME🙏🍞

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg