ELISE, PÅ’N IGJEN!

Kokken min Elise sørget for et godt måltid.

Scampi med risnudler , fri for melk og gluten.

Ingredienser :

4 personer:

2 brett scampi

1 boks minimais

1/2 brokkoli

2 poser sweet and sour saus

1 pose risnudler

Elise stekte grønnsakene på svak varme i melkefritt smør.

Dette for at de skulle bli møre.

Kok opp vann .

La rusmidlene trekke i noen minutter.

Forvarmet scampiene i stekeovnen 2-3 minutter.

Bland alt i kjele sammen med sausen.

Server!

Håper det smaker!

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg