Pakke er alltid spennende å få. Og hvorfor ikke gjøre det med mat også:)
Det ble fisk, med diverse grønnsaker.
Når vi planlegger middag, lager vi retter som gjør at vi får brukt opp alt som er kjøpt inn.
Jeg brukte 3 vårløk, 1/2 rød og 1/2 gul paprika, 12 cherry-tomater, 1 fennikel , 75 g spinat og 1 rødløk.
Denne gangen ble det torsk i biter. Brukte en pakke med gourmet-torsk.
Tar 4 store ark med aluminiusfolie. Legger fisken i bunn, salter og pepprer.
Legger de oppkuttede grønnsakene oppå. Tar 2 ss olje og 1 ss sitron -saft over pakken. Og klipper litt frisk dill opp i pakken tilslutt.
Pakker inn og setter de i ovnen på 200 grader i 15- 20 minutter. Alt ettersom hvor stor pakken er.
Imens lager jeg dill-saus og setter på risen. Jeg bruker villris. Til dill-sausen tar jeg en boks melkefri creme- fraische. 1 ss sitronsaft, salt, sitronpepper og frisk dill.
Lar stå i kjøleskapet til fisken er ferdig.
Grønnsaken er forsatt litt sprøe.
Med dillsaus og villris , smakte forundringspakka godt den:)
GOD MIDDAG!