Ukas restelager er nå snart tomt. “Man tager da hva man haver “, og klinker til med pai.
Her er vårt lager.
Det ble spinat, rødløk, vårløk, soltørkede tomater, og hvitløk.
Alt ble kuttet opp ( bortsett fra ferske tomater som ble bruket som salat ved siden av) og frest lett i panna.
Spinat tar jeg til slutt, slik at den faller bare lett sammen.
Ferdig paibunn , uten egg , melk, gjær, sukker og gluten. Kjøpt på Spar.
Paideig i paiform. Alle de kuttede restene på toppen, og visp sammen 4 egg og 4 dl glutenfri havremelk. Salt og pepper. Tilsetter litt frisk basilikum eller de friske urtene du har.
Paiform ca. 26 cm
Stek paien på 200 grader i 25-30 minutter, eller til paien er stivnet.
Jeg serverte bare med friske tomater,ruccola og balsamico-glaze.
Pai smaker også godt kald, og kan godt taes med i lunsjboksen. Men er ” vart det” bånn skrap. Hele paien gikk med.
GOD LØRDAG!