Litt kos må man ha. Siden jeg hadde igjen hjemmelaget blåbær-syltetøy, måtte det jo brukes opp før det ble ødelagt.
Så da ble det blåbær-muffins uten melk og gluten.
Ingredienser:
175 gram melkefritt smør
100 gram soya-youghurt naturell
3 egg
1 ss sitronsaft
200 gram glutenfri kakemix
1.5 ts bakepulver
175 gram brunt sukker
Sett ovnen på 160 grader. Ha alt i en bakebolle, unntatt blåbær. Pisk til en glatt røre. Jeg bruker stive cupcakes-former. Fyll koppen halvt opp m røre.
Ta over blåbær-syltetøyet, deretter litt mer røre. Stek midt i ovnen i ca 15-20 minutter. Kjenn etter med en kakepinne, for å se at den er stekt i midten.
Strø litt melis over.
GOD FREDAGS-LUKSUS!
2 kommentarer
Så fantastisk gode de så ut :3
Takk:-) De ble veldig gode:-P