RISOTTO MED KYLLING!

Risotto har jeg ikke prøvd så ofte , men Elise ønsket seg det. Da blir det jo som hun ønsker da:-)

INGREDIENSER:

4 personer.

3 kyllingfilet

1 løk

1/2 purre ( kun det grønne)

Oliven olje ex virgin

4-5 stor Champignon

4 dl risottoris

2 ts hvitvinseddik

2 ss glutenfri grønnsaksbuljong

1 ss melkefritt smør

Kvernet pepper

1.Finhakk løk og kutt kyllingen i biter.

2. Kok opp 8 dl vann.

3. Varm opp en dyp panne og tilsett olje. Skru ned til middels varme. Stek kyllingbitene og løken.

Løft ut kylling og løk opp i en skål, ha i mer olje.

Kutt purren og soppen i skiver

Stek så sopp og purre. Ca 3-4 minutter.

Løft ut halvparten av løk og purre.

Ha risottorisen i pannen med eddiken og 1 dl av det kokte vannet. Rør godt.

Når væsken har fordampet, tilsett grønnsaksbuljongen og spe mer kokende vann i.

Rør godt underveis og spe litt og litt vann til risen er kokt. Tar ca 20-25 minutter.

Like før servering , rør inn kylling , resten av soppen og purren. Ta i 1 ss smør og rør til du får en kremet konsistens .

Håper det smaker!

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg