SJOKOLADEPAI!

På’en igjen😜

Elise fant et gammelt ukeblad med oppskrift til denne paien. Hun byttet ut med det vi kunne bruke. Den ble «GØR-GOD»

INGREDIENSER:

1 pose gluten og melkefri Paibunn .Følg oppskrift på søt deig på pakka. Forstek i 10 minutter, avkjøl.

FYLL:

1.5 dl mandelmelk

200 gr Odense mørk sjokolade

1 beger melkefri crème fraiche

4 ts vaniljesukker

3 egg

Og noen små marshmallows

1. Kok opp melk , brekk sjokoladen og la den smelte forsiktig i melken.

2. Rør inn crème fraiche og vaniljesukker

3. Pisk eggene lett sammen. Hell eggene i sjokoladeblandingen i en tynn stråle under pisking.

Hell sjokoladebunnen over den avkjølte paien, og dryss over noen marshmallows.

Sett paien midt i ovnen på 200 grader . Stek videre i 10 minutter.

Skru av varmen og la paien stå vidre i ovnen i ca 30 minutter.

Avkjøl på rist.

Server med friske bær, eller is.

Vi brukte Karamellsaus.

Den slo virkelig an:-)

Takk for deilig kake, Elise

Håper det smaker😄

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg