På’en igjen😜
Elise fant et gammelt ukeblad med oppskrift til denne paien. Hun byttet ut med det vi kunne bruke. Den ble «GØR-GOD»
INGREDIENSER:
1 pose gluten og melkefri Paibunn .Følg oppskrift på søt deig på pakka. Forstek i 10 minutter, avkjøl.
FYLL:
1.5 dl mandelmelk
200 gr Odense mørk sjokolade
1 beger melkefri crème fraiche
4 ts vaniljesukker
3 egg
Og noen små marshmallows
1. Kok opp melk , brekk sjokoladen og la den smelte forsiktig i melken.
2. Rør inn crème fraiche og vaniljesukker
3. Pisk eggene lett sammen. Hell eggene i sjokoladeblandingen i en tynn stråle under pisking.
Hell sjokoladebunnen over den avkjølte paien, og dryss over noen marshmallows.
Sett paien midt i ovnen på 200 grader . Stek videre i 10 minutter.
Skru av varmen og la paien stå vidre i ovnen i ca 30 minutter.
Avkjøl på rist.
Server med friske bær, eller is.
Vi brukte Karamellsaus.
Den slo virkelig an:-)
Takk for deilig kake, Elise❤
Håper det smaker😄
VELBEKOMME 🙏
Så nydelig!!! 😀
Victoria Larsen: Den smakte nydelig å:-) Takk til Elise for deilig kake!