MATPAKKE-KAKE!

Hva gjøres med rester , litt her og litt der? Jo, nå prøvde jeg meg på kake uten sukker, melk og gluten. Lagd på knuste glutenfri havregryn, kokos og kokosmelk.

INGREDIENSER:

3 egg

160 g glutenfri havregryn

50 g kokosmasse

2 dl kokosmelk

(resten av kokosmelken ble til chiapudding, se under innlegg : dessert 20.1.17)

100 g kokossukker

2 ts bakepulver

1.5 ts kanel.

Sett ovnen på 175 grader.

Jeg knuste selv havregrynene.

Pisk eggene ,og ha i resten av ingrediensene .

Legg bakepapir i en ildfast form str 20-30 cm.

Stek i 30-35 minutter. Sjekk ut med en kakepinne , at kaken er ferdig .

Smør-Krem:

65 g mykt melkefritt smør

100 g sukrinmelis ( knuste selv sukrinsukker til melis i prosessor )

1.5 ts Vaniljesukker laget på sukrin.

3 ss usukret mandelmelk

Bland godt til luftig krem.

Bland kokosmasse med konditorfarge.

Her ble det både gul og rosa kokos.

Da ble det en kake fri for sukker, melk og gluten.

Håper det smaker🍰

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg