Hva gjøres med rester , litt her og litt der? Jo, nå prøvde jeg meg på kake uten sukker, melk og gluten. Lagd på knuste glutenfri havregryn, kokos og kokosmelk.
INGREDIENSER:
3 egg
160 g glutenfri havregryn
50 g kokosmasse
2 dl kokosmelk
(resten av kokosmelken ble til chiapudding, se under innlegg : dessert 20.1.17)
100 g kokossukker
2 ts bakepulver
1.5 ts kanel.
Sett ovnen på 175 grader.
Jeg knuste selv havregrynene.
Pisk eggene ,og ha i resten av ingrediensene .
Legg bakepapir i en ildfast form str 20-30 cm.
Stek i 30-35 minutter. Sjekk ut med en kakepinne , at kaken er ferdig .
Smør-Krem:
65 g mykt melkefritt smør
100 g sukrinmelis ( knuste selv sukrinsukker til melis i prosessor )
1.5 ts Vaniljesukker laget på sukrin.
3 ss usukret mandelmelk
Bland godt til luftig krem.
Bland kokosmasse med konditorfarge.
Her ble det både gul og rosa kokos.
Da ble det en kake fri for sukker, melk og gluten.
Håper det smaker🍰
VELBEKOMME 🙏