MIDDAG!

I går ble det en enkel kylling og pastarett til middag. Min yngste datter har glutenintoleranse. Så her er rettene fri for melk og gluten. Eller jeg må lage 2 forskjellige, alt ettersom hva vi skal ha.

Glad i friske farger på grønnsaker. Her er gulerøtter, paprika, purre, epler som stekes lett i panna med melkefritt smør. Og pasta vendes i melkefri rømme( Sour Supreme) og karri.

Smøret kan kjøpes i de fleste butikker i dag.

Denne pasta inneholder egg, men fri for melk og gluten.

Enkel rett som smaker godt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg