OSTEKAKE!

Da vi ble “allergikere” her i huset, ble det en utfordring med kaker til bursdag og ol. Men den som bruker litt tid ,den finner:-) Siden en av mine nieser har egg-allergi, er denne ostekaka fri for Egg, melk og gluten.

Havredigestive fri for egg, melk og gluten. Bruker 225g kjeks og 130g smør. Knuser kjeksen og blander med smeltet smør.

Legger kjeksen og smøret i form, og setter til kjøling. Imens starter jeg på resten av fyllet.

Kok opp 2.5 dl sitrongele og la det kjølne.

Rører 1 boks myk creamy naturell ost i bakebolle med 120g melis og 1 ts vaniljesukker. Rører inn 1 boks rømme(Sour supreme) og 1 boks pisket Visp. ( Den er basert på havre) Tar da i 2.5 dl avkjølt gele til slutt.

Jeg lar kaken stå i kjøleskap til dagen etter. Koker da opp 3 dl bringebær-gele, som avkjøles og helles over kaka. Når den er stivnet, Voila…. Pynt med det du ønsker. Jeg bruker mye frukt og bær.

5 kommentarer

Siste innlegg