LETTVINT!

I dag ble det ferdigmat her i huset. Noen ganger må det gå kjapt. Vet ikke helt om jeg bruker lenger tid når jeg lager fra bunnen av da.

“Ferdigmat”

Når jeg lager tomatsuppe selv, bruker jeg hakkede tomater, noen ganger 1 boks chili-tomater i tillegg, 5 dl grønnsaksbuljong( glutenfri, da buljong inneholder gluten) salt & pepper, litt persille og frisk basilikum . I tillegg lager jeg brucetta , stekt i ovn med olivenolje og maldonsalt. Og selvfølgelig mer frisk basilikum. Bruker da gluten og melkefrie brød.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg