BOMMER’T

I vår tid med allergier, har det vært mange bommert’er:-) Da det ble klart at eldstemann hadde melkeallergi, gikk jeg på med friskt mot.

Her skulle det lages mat fra bunnen.

Første prosjekt var pølser. Alle barn får jo pølser i bursdag. Det var ikke melkefrie pølser den gang. Men da det skulle kjøpes tarmer og diverse, ga jeg opp det prosjektet. Her ble det sendt med hjemmelagde hamburgere i bursdagselskap i stedet:-))

Men plutselig lå det pølser fra Gilde i butikkene. Trenden var jo blitt slankende mat. Og da ble melka fjerna fra en type kallt Go’ & Mager. Juhu… et problem mindre.

Men så…. skulle jeg imponere med hjemmelagde fiskeboller! Fant da en “enkel ” oppskrift, selv for nybegynnere. Kjøpte fin fiskefilet, brettet opp armene og gikk i gang.

Fin deig, som skulle rulles til boller og trekkes i en kjele med vann. Obs… hvor ble det av bollene? De fløt utover i kjelen og gjorde vannet grumsete. Oki, da blir det fiskekaker tenkte jeg. Fram med stekepanna. La 5 fiskekaker i…. Heisan , det ble visst en stor fiskepannekake.! I allverden , er’e mulig.? Ja ja, da blir det fiskegrateng da, med melkefri griljermel over.

Så da ble det en fiskegrateng, konsistens… barnemat:-) Men det ble en type fiskemiddag da…

Så nå kjøper jeg ferdige fiskekaker uten melk og gluten. Det duger som bare det.

Go’ og mager kommer i dag i flere produkter. Forskjellig utvalg i diverese butikker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg