De er ikke kravstore i dette huset. De spiser alt jeg serverer. Men straks det blir servert dessert, kalles måltidet et gourmet-måltid.
I dag ble det noe så enkelt som røkt skinke, poteter , gulrøtter og blomkål. Noe hjemmelaget bearnaise-saus ble det ikke. Men…
Kunne nok laget fra bunnen av , men Lett-bearnaise er uten melk og gluten. Og den duger for oss. Da bruker jeg glutefri havremelk tilsatt kalsium.
Desserten i dag ble , ” man tager hva man haver” fra kjøleskapet. 4 pærer , skar de i båter. La de i ildfast form med lønnesirup , kanel og hakkede mandler. Settes i ovnen på 175-200 grader i 15-20 minutter. Alt ettersom hvor myke man ønsker de.
Pisker den melkefrie vispen leeenge. Den blir ikke til smør som vanlig krem kan du si.
Tar gjerne i litt vaniljesukker. Men man trenger ikke, da den er litt søt fra før.
Enkel dessert, lagd på ukas siste fruktlager. Melkefri Krem og melkefri vaniljesaus. Mette i magapåsan ble vi i dag også:-P
Nam! Det så sykt godt ut 🙂 Ha en fin søndag!
TAKK:-)det smakte slettes ikke så verst:-D
Det så kjempegodt ut alt sammen Aina! 🙂 Fikk litt ekstra lyst på den desserten din nå <3
En enkel og kjapp middag . Og jubel når dessert kommer på bordet, Tove. For det skjer jo ikke hver dag:-))