GOURMET… Ifølge mannen i huset!

De er ikke kravstore i dette huset. De spiser alt jeg serverer. Men straks det blir servert dessert, kalles måltidet et gourmet-måltid.

I dag ble det noe så enkelt som røkt skinke, poteter , gulrøtter og blomkål. Noe hjemmelaget bearnaise-saus ble det ikke. Men…

Kunne nok laget fra bunnen av , men Lett-bearnaise er uten melk og gluten. Og den duger for oss. Da bruker jeg glutefri havremelk tilsatt kalsium.

Desserten i dag ble , ” man tager hva man haver” fra kjøleskapet. 4 pærer , skar de i båter. La de i ildfast form med lønnesirup , kanel og hakkede mandler. Settes i ovnen på 175-200 grader i 15-20 minutter. Alt ettersom hvor myke man ønsker de.

Pisker den melkefrie vispen leeenge. Den blir ikke til smør som vanlig krem kan du si.

Tar gjerne i litt vaniljesukker. Men man trenger ikke, da den er litt søt fra før.

Enkel dessert, lagd på ukas siste fruktlager. Melkefri Krem og melkefri vaniljesaus. Mette i magapåsan ble vi i dag også:-P

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg