I dag ble det baconsurret torsk med gulrotstappe.
Jeg begynner med stappen.
Skrell gulrøtter og poteter, skjær de i mindre biter. Kok de møre. Hell av vannet og bruk en potetstapper. Stapp til ønsket konsistens.
Vi liker litt biter i.
For oss 4 bruker jeg 10-12 poteter og 5-6 gulrøtter. Tilsetter melkefritt smør og smaker til med salt og pepper.
Du kan godt skrelle de dagen før, legge de i en kjele med vann, men uten salt. Da er det bare å koke i vei når du kommer hjem på ettermiddagen.
Sett ovn på 200 grader. Surr en baconskive rundt hver torskefilet. Legg de i ildfast form. Jeg steker de midt i ovnen 10-15 min alt ettersom hvor store fileene er. Når fisken flaker seg, tar jeg den ut. Og selvfølgelig …. Brokkoli… kommer ikke uten den. Men bruk nå hva du liker.
Nå ble jeg sulten igjen. Bra skrevet og fine delikate bilder! 🙂
1000 Takk, Tove<3 Bra det kan friste:-P