GLUTENFRIE KNEKKEBRØD!

I dag er for oss en taco-fredag, sånn som for mange i dette land:-)

Så i stedet for taco- bilder, ble det kveldens hjemmebakst. Glutenfrie knekkebrød.

Ingredienser: for 4 personer.

3 dl solsikkekjerner

3 dl sesamfrø

1 dl glutenfrie havregryn

1 dl knuste linfrø

2 ss fiberhusk

1 dl olje

4 dl vann

1 ts salt

Jeg blandet alt det tørre i bakebolle.

Varmt vann , blander fiberhusk i vannet( blir da lim) . Tar i oljen. Blander dette med det tørre i bakebollen.

Smør massen på et papirkledd stekebrett. Bruk en pizzaskjærer til å rute opp knekkebrødene. Stek knekkebrødene i 30-40 min på 150 grader. La de tørke i restvarmen fra ovnen med døra på gløtt. Til de er sprø og avkjølt. De kan oppbevares i luftett boks ca 1 uke.

Glutenfrie havregryn.

Solsikkekjerner.

Sesamfrø.

Knuste linfrø.

Fiberhusk.

Disse er også enkel å ” smelle” i sammen. Om du ikke ønsker hele havregryn og solsikkekjerner kan du knuse de i stavmixer.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg