I dag er for oss en taco-fredag, sånn som for mange i dette land:-)
Så i stedet for taco- bilder, ble det kveldens hjemmebakst. Glutenfrie knekkebrød.
Ingredienser: for 4 personer.
3 dl solsikkekjerner
3 dl sesamfrø
1 dl glutenfrie havregryn
1 dl knuste linfrø
2 ss fiberhusk
1 dl olje
4 dl vann
1 ts salt
Jeg blandet alt det tørre i bakebolle.
Varmt vann , blander fiberhusk i vannet( blir da lim) . Tar i oljen. Blander dette med det tørre i bakebollen.
Smør massen på et papirkledd stekebrett. Bruk en pizzaskjærer til å rute opp knekkebrødene. Stek knekkebrødene i 30-40 min på 150 grader. La de tørke i restvarmen fra ovnen med døra på gløtt. Til de er sprø og avkjølt. De kan oppbevares i luftett boks ca 1 uke.
Glutenfrie havregryn.
Solsikkekjerner.
Sesamfrø.
Knuste linfrø.
Fiberhusk.
Disse er også enkel å ” smelle” i sammen. Om du ikke ønsker hele havregryn og solsikkekjerner kan du knuse de i stavmixer.
mm, så gode ut =)
Takk, sunt & godt:-)