SCHLEMMERTOPF!

Jeg har ikke allverdens nymotens kjøkkenredskaper. Om ting ikke blir ødelagt, har jeg de i mange år. Og en av mine favoritter er Schlemmertopf. Blant annet Kjøtt og kylling legges i, og får en halvtime i ovnen. Kjøttet blir mørt og saftig. Stekes først lett i stekepanna, for å få en stekeskorpe, før det legges i Schlemmertopfen. Siden den er av keramikk , legges den i kaldt vann. Lar den ligge så den blir gjennomtrukket. Vet ikke eksakt hvor lenge. Men lengre dess bedre.

I dag ble det Rosmarinbakte poteter som tilbehør til kjøtt. Da kutter jeg potetbåter, med skall. Tar på Salt og pepper. Vi bruker gjerne rød og gul paprika+ løk i sammen med potetbåtene. Kryddrer med rosmarin og selvfølgelig en dæsj med olje over .

Settes I ovnen på 200 grader, til potetene er møre.

DONE! Kjapt, enkelt og gøtt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg