FREDAGSKOS!

Selv når det bare er mannen min & meg til bords blir det melkefritt. Vi er blitt så vant til å kjøre uten melk. I går kveld ble det biff med balsamicosaus, og bacon surret rundt asparges.

Denne gangen ble det ikke posesaus.

Jeg brukte 3 sjalottløk, som jeg freste til den ble blank. Tilsatte 1ts tomatpure, 4 ss balsamicoeddik,2 ss soyasaus, 2 dl buljongkraft( glutenfri) 1 laubærblad, og jammen 1 dl rødvin. Kok opp og kok saus inn til halvparten . Rett før servering , rørte jeg inn 1 ss smør.

Aspargesen koker jeg ca 1 min i saltet vann. Skyller de i kaldt vann og surrer bacon rundt. Stek de på brett i ovnen til ønsket farge.

Ble kos i dag å:-)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg