Ikke ofte vi kan kjøpe “ferdig-dessert” da de fleste inneholder fløte eller melkeprodukter. Da får vi lage selv da. Denne gangen fant jeg en ny jeg ville prøve ut. Skal ikke si at denne er kjap og enkel, men smakte smashing:-P
Denne porsjonen ga ” bare” 4 dessertskåler, men den var mektig da:-)
Ingredienser:
100 g kokesjokolade( melkefri, kjøpt på Coop)
2 ss kakaopulver
50 g melkefritt smør
3 egg
2 ss melis
1 stk appelsin
Ca 50 g kokesjokolade til pynt.
GJØR SLIK:
1.Brekk sjokolade og smelt i kjele over svak varme. Rør inn kakao og finrevet skall fra appelsinen. Visp inn smøret, litt om gangen.
2. Skill eggene. Visp inn en og en eggeplomme til den er lett og luftig.
3. Stivpisk eggehvitene. Visp inn melis til hviten blir litt seig. Bland det forsiktig inn i sjokoladen. Litt om gangen.
4. Fordel moussen i dessertskåler og avkjøl.
Pynt med appelsin og høvlet sjokolade ved servering.
Velkommen til bords!
Sjokolademousse er så godt! Er ganske mektig, som du seier 🙂
Ha ein super søndag vidare!
Veeeldig godt:-))) Super søndag til deg også:-D