KOKOSKAKE!

Måtte teste ut kokoskake, da jeg elsker kokos. Fant en som var kjap og enkel. Og jeg byttet ut til gluten og melkefri , selvfølgelig.

INGREDIENSER:

3 egg

75 g smeltet melkefritt smør

80 g kokos

135 g glutenfritt mel

150 g brunt sukker

2 ts bakepulver

1.5 ts malt kanel.

Stekeovn på 175 grader.

Ha alle ingredienser i en bolle og visp sammen.

Hell deigen i en liten langpanne kledd med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca 25-30 minutter.

SMØRKREM:

65 g melkefritt smør

125 g melis

1.5 ts vaniljesukker

1.5 ss havremelk

Bland alle ingredienser i bolle og visp til en luftig krem.

Pynt:

8 dråper rød konditorfarge

2 dl kokosmasse.

Neste gang skal jeg prøve å erstatte eggene med No-egg pulver. Da blir det en ny variant på bursdager her i huset.

Kaka falt i smak her i huset.

Vår spanske gjest sa bare ” mmmmmm”

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg