Måtte teste ut kokoskake, da jeg elsker kokos. Fant en som var kjap og enkel. Og jeg byttet ut til gluten og melkefri , selvfølgelig.
INGREDIENSER:
3 egg
75 g smeltet melkefritt smør
80 g kokos
135 g glutenfritt mel
150 g brunt sukker
2 ts bakepulver
1.5 ts malt kanel.
Stekeovn på 175 grader.
Ha alle ingredienser i en bolle og visp sammen.
Hell deigen i en liten langpanne kledd med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca 25-30 minutter.
SMØRKREM:
65 g melkefritt smør
125 g melis
1.5 ts vaniljesukker
1.5 ss havremelk
Bland alle ingredienser i bolle og visp til en luftig krem.
Pynt:
8 dråper rød konditorfarge
2 dl kokosmasse.
Neste gang skal jeg prøve å erstatte eggene med No-egg pulver. Da blir det en ny variant på bursdager her i huset.
Kaka falt i smak her i huset.
Vår spanske gjest sa bare ” mmmmmm”
nam den så god ut ønsker deg en fin dag 😀
Den smakte den:-P
En fin dag til deg også:-)