Vi har ingen fast tradisjon på påskemiddagen. Men det blir Ingen lammestek her i huset. I år ble det Mango-kylling, oppskrift fra min gode venninne. Jeg fikk den servert hos henne for mange år siden. Og den er en festmiddag for oss i dette huset.
Jeg har jo byttet ut melkeproduktene til de vi bruker.
INGREDIENSER:4-6 personer
5-6 kyllingfileter
2-2 1/2 dl vann
2 ts glutenfri grønnsaksbuljong
1 1/2 ss soya
1 1/2-2 ts sambal( STERK!)
1 purre
1 paprika
6-9 dl Creme fraische( jeg bruker 2 melkefri creme fraische eller 2 bokser Sour Supreme)
3 ss mango chutney
1 mango
Sambal og chutney.
Melkefri creme fraische
Sour Supreme
Kutter opp purre.
Kutter paprika.
Stek kylling i strimler.
Tilsett vann, buljong, soya , sambal og mango-chutney. Kok uten lokk i 15 min.
Tilsett purre og paprika.
Ha i creme frasiche. Kok i 5 min.
Tilsett mango i terninger rett før servering. Serveres med ris og salat.
Desserten har dere sett før. Epler, hakkede mandler, kanel, lønnesirup og melkefri krem.
Ella-kaka til oldemor måtte også fortæres:)
Det så godt ut!
Smaker godt ja:-)
Så utrolig godt 🙂
Bare å prøve:-) Vi liker den veldig godt ja:)