FISK MÅ MAN HA!

Fisk smaker alltid i dette huset. Med diverse tilbehør og sammensetninger.

Denne gang ble det glutenfri tagliatelle, hjemmelaget pesto, ruccolla og melkefri rømme.

Pesto inneholder som regel ost eller andre melkeprodukter. Så det fikser vi selv.

Jeg bruker en hel Basilikum-plante,

1-1 1/2 dl raps/oliven. Eller bare olivenolje.

1 pose pinjekjerner

Fersk hvitløk , eller som nå bare hvitløkspulver.

Himalayasalt.

Hele bollen med pesto går som regel med.

Kjap og enkel!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg