PROSJEKT FISKEGRATENG!

Her i huset blir det jo ingen butikk-kjøpt fiskegrateng, kjøpt på tilbud. En periode lagde jeg 2 stk. 1 melkefri og 1 glutenfri.

Nå lager gluten og melkefri i utgangspunktet. Men deler gratengen i 2 med strøbrød/ griljermel på toppen.

I dag ble det torsk i gratengen. Bruker stort sett det.

Trekker fisken i vann før det blandes med makaroni og saus.

Jeg lager hvit saus uten melk og gluten. Tilsetter Salt og sitronpepper .

2 ss smør, smelter i kjele. Tilsetter litt glutenfritt mel ,og sper med havremelk. Kok opp. Smaker til med salt og sitronpepper. Mange bruker nok også egg i, men ikke jeg.

Koker makaroni.

Blander makaroni og fisk med sausen.

Glutenfri, med inneholder melkepulver.

Melkefri, inneholder gluten.

Derfor deler jeg fiskegratengen i 2 . Halve av hver.

Det var alltid et prosjekt å lage 2 forskjellige. Men nå er alt så mye enklere.

Det var gårdagens fangst:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg