Her i huset blir det jo ingen butikk-kjøpt fiskegrateng, kjøpt på tilbud. En periode lagde jeg 2 stk. 1 melkefri og 1 glutenfri.
Nå lager gluten og melkefri i utgangspunktet. Men deler gratengen i 2 med strøbrød/ griljermel på toppen.
I dag ble det torsk i gratengen. Bruker stort sett det.
Trekker fisken i vann før det blandes med makaroni og saus.
Jeg lager hvit saus uten melk og gluten. Tilsetter Salt og sitronpepper .
2 ss smør, smelter i kjele. Tilsetter litt glutenfritt mel ,og sper med havremelk. Kok opp. Smaker til med salt og sitronpepper. Mange bruker nok også egg i, men ikke jeg.
Koker makaroni.
Blander makaroni og fisk med sausen.
Glutenfri, med inneholder melkepulver.
Melkefri, inneholder gluten.
Derfor deler jeg fiskegratengen i 2 . Halve av hver.
Det var alltid et prosjekt å lage 2 forskjellige. Men nå er alt så mye enklere.
Det var gårdagens fangst:)