MAMMA & MORMOR’S VANNBAKKELS!

Mormor bakte ofte vannbakkels. Det har mamma på kakebordet også. Mamma startet med å bake melkefri, når eldstejenta fikk melkeallergi. Nå baker jeg gluten og melkefrie vannbakkels selv. Er så kjapt og enkelt, at du kan bake når gjestene har kommet.

Ingredienser:

125 g glutenfritt mel ( kakemix)

125 g melkefritt smør

4 egg

2.5 dl vann

Kok opp 2.5 dl vann med smør. Ta kjelen vekk fra plata og rør i alt melet.

Tilsett 1 egg om gangen.Rør godt.

Når du har fått en smidig deig, sett deigen med spiseskje, på plate med bakepapir.

Blir 12- 15 stk vannbakkels på denne røra, alt ettersom hvor store du ønsker de.

Settes inn i kald ovn, på 200 grader.

Stek i 30 minutter. Slå av varmen, og stek videre i 8-10 minutter.

Glasser med melis.

Enkel bakst som smaker ,” Delicious”

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg