GLUTENFRIE FYLTE HORN!

I går var det melkefrie horn. I dag blir det glutenfrie.

Jeg bruker det samme til fyllet, men bytter ut kun osten.

Ingredisenser til gluten fri deig.

1 boks kesam( bruk Sour supreme, om du må ha melkefri)

3 dl lunket vann

2 ss fiberhusk

50 g fersk gjær

6 ss rapsolje

1/2 ts salt

1 pk Semper mel, jeg brukte denne gang med fiber.

Bland lunket vann og gjær i bakebolle, tilsett kesam. Rør sammen og tilsett fiberhusk og jyttemel. Elt deigen i 4-5 minutter. Fiberhusken vil svelle. Tilsett olje ,salt og Sempermel.

Jeg bruker helst fersk gjær til glutenfri bakst.

Lar deigen heve i ca 1 time.

Kjevle deigen og del de i biter.

Legger på fyllet og ruller sammen.

Sett de på bakepapir .

Pensle de med olje, så deigen ikke sprekker.

Stek på 200 grader i ca 15 minutter. Se til at de blir gylne.

Om du ønsker melkefri og glutenfri i samme horn, bruk melkefri ost og sour supreme( melkefri rømme) og glutenfritt mel. Da må du velge et annet glutenfritt mel, for Semper mix inneholder melkeprodukter.

Nå viste jeg bare at du kan lage 2 forskjellig eller du kan velge kombo:)

God søndag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg