BANANKAKE!

Som sagt før, prøver jeg å bruke opp det vi har av matvarer. Denne gangen lå en gjeng overmodne bananer i kjøleskapet.

Da ble det en gluten og melkefri banankake.

Ingredienser:

2 egg

1/2 dl sukker

3 modne bananer

150 g smeltet melkefritt smør

8 ss glutenfri havremelk

6 dl glutenfri kakemix

2 ts bakepulver

1 ts natron

2 ts vaniljesukker

Visp egg og sukker til eggedosis.

Mos bananene godt og bland inn i eggedosisen.

Bland inn melk og smør.

Rør inn melet og de andre tørre ingrediensene.

Smør en form(22cm) og strø med litt glutenfritt mel. Hell i røren.

Stekes midt i ovnen på 180 grader , i 45 minutter.

Strø på litt melis.

Holder seg i kjøleskap opp til en uke.Eller gjør som meg,… Deler opp i store stykker og legger den i fryseren.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg