Som sagt før, prøver jeg å bruke opp det vi har av matvarer. Denne gangen lå en gjeng overmodne bananer i kjøleskapet.
Da ble det en gluten og melkefri banankake.
Ingredienser:
2 egg
1/2 dl sukker
3 modne bananer
150 g smeltet melkefritt smør
8 ss glutenfri havremelk
6 dl glutenfri kakemix
2 ts bakepulver
1 ts natron
2 ts vaniljesukker
Visp egg og sukker til eggedosis.
Mos bananene godt og bland inn i eggedosisen.
Bland inn melk og smør.
Rør inn melet og de andre tørre ingrediensene.
Smør en form(22cm) og strø med litt glutenfritt mel. Hell i røren.
Stekes midt i ovnen på 180 grader , i 45 minutter.
Strø på litt melis.
Holder seg i kjøleskap opp til en uke.Eller gjør som meg,… Deler opp i store stykker og legger den i fryseren.
0 kommentarer